Post by norylifaha on Mar 14, 2022 22:35:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Quiz: Logo hra ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Quiz: Logo hra IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty zdroj generátora ▞▞▞
▞▞▞ Quiz: Logo hra 2022 version ▞▞▞
Quiz: Logo game Trivia nzvb
Quiz: Logo game Đố vui xnb
Toto je taká zábavná hra, pretože ide od jednoduchej k ťažkej a nie je tu žiadny časový limit na zodpovedanie loga a ak je to zmätené, existujú rady, takže túto hru milujem.
👍👍👍👍
Táto hra je taká ťažká, ak nemáte žiadne rady, nemôžete odpovedať na žiadne otázky
Taká radosť hrať!! Viacrozmerné prvky sú veľkým prekvapením!
Je to skvelá aplikácia a naučila ma niektoré názvy log, ktoré som nikdy nevedela a ktoré som videla okolo seba
Toto je taký fanúšik, veľmi sa mi páči, vlastne túto hru hrám od roku 2015, ale pokazil sa mi telefón a nejde mi ho otvoriť, takže si musím kúpiť nový ...keď dostanem novú, stiahnem si ju toto prvé😍 tak si to zahrajte, môže to pomôcť vášmu mozgu, aby o tom vedel... Milujem tvorcu tejto hry ☑️😘 5 hviezdičiek za to❤️❤️
Inštalácia trvá dlho, nie je tak dobrá
Je to dobré, ale ťažké pre malé deti
Neide mi to naištaľovať.
Ja som si to stiahol na mňa sú tam tažke leveli(iba 3#)
Pekné veci
Dobrá hra s náročnými etapami. Páči sa mi to. Niektorí moji priatelia ma videli hrať a tiež si to stiahli, aby sme mohli súťažiť.
Veľmi zábavná hra, nezaťažená príliš veľkým množstvom reklám. Len niektoré z mojich pravopisov by mohli byť oveľa lepšie. Moja obľúbená hra👍👏😆
Ak niektoré logá nepoznáte, môže to byť ťažké, ale je to zbytočná zábava
Quiz: Logo game ትርኪምርኪ utk
Najlepšia hra vôbec. Je to jedna z mojich obľúbených hier a má veľa úrovní. Veľmi zaujímavá hra. K tejto hre nemám žiadne výhrady. Túto hru je potrebné stiahnuť. Dal by som 5 hviezdičiek. K dispozícii je veľa rád, takže sa nemusíte báť. Vďaka
Je to veľmi dobrá hra na logá Páči sa mi táto hra Zahrajte si túto hru
Stiahol som si niekoľko týchto hier s logom a táto je moja najobľúbenejšia
Merge Ninja Star 2 Lakon Peranan kqa
Reklamy sú hlúpe. vám nedovolí odísť, takže ste nútení hru vypnúť a reštartovať, len aby ste sa zbavili reklamy.... totálny vtip
Dobre usporiadaná, intuitívna obrazovka, dobrá škála úrovní zručností
Hnus
Je to super ale stahuje to virusi
Quiz: Logo game Trivia nzvb
Quiz: Logo game Đố vui xnb
Zábavné a príjemné trávenie času. V prípade potreby je k dispozícii dostatok rád. Dá sa hrať na alebo offline. Veľmi šťastný
Prefekt
Je to dobrá hra, ktorá udrží vašu myseľ aktívnu, zlepší pamäťové schopnosti a je skvelá na trávenie času nečinnosti.
skvelá aplikácia, ale môže byť ťažké ju používať...skvelé kvízové otázky, páči sa mi to
Táto hra mi predstavila značku zo sveta a zvýšila povedomie. Veľmi pekná hra.
Stláčanie písmen je pomalé
Jeho priemer. Vedel som nájsť každé slovo
NEDÁ SA SYNCHRONIZÁCIA S INÝM ZARIADENÍM. PROSÍM, POMOZTE, ABY SA TO UMOŽNILO
Tato hra je super ale daktore su tazke odporucam vsetkim
Veľmi zaujímavé. Stimuluje vás to naozaj brať logá vážne, pretože boli vytvorené z nejakého dôvodu. Hru som si naozaj užil.
Podľa mňa je to naj. Hra
Hra sa mi páči, ale hra importovala reklamy do môjho telefónu, takže zakaždým, keď som otvoril telefón, videl som reklamu, na zatvorenie som musel počkať 5 sekúnd.
výborné
Bolo to v poriadku, ale po 5 až 10 minútach to bude nudné
Nepáčilo sa mi, že existujú predvolené písmená, ktoré sa majú použiť namiesto napísania celého názvu značky.
Nikdy v živote ma tak nemrzelo taká nuda!!!!!!
Užite si hranie, pretože táto hra ma núti siahnuť späť do svojich pamäťových bánk a hľadať všetky tieto logá. Som prekvapený, koľko si ich pamätám. Mám 74 rokov. Táto hra je veľmi zábavná a budem v nej pokračovať, ďakujem.
O môj Bože
Je to v poriadku, ale podľa môjho názoru to neznášam