Post by norylifaha on Mar 14, 2022 22:31:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Punch Boxing 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Punch Boxing 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mai mult hack de resurse ▞▞▞
▞▞▞ Punch Boxing 3D 2022 version ▞▞▞
Jocul este bun, dar când vine vorba de runda finală, boxerul dozează rapid energia
C taree le dau headshot la fraieri
Îmi place să joc acest joc, dar serios unele lucruri trebuie rezolvate. Nu înțeleg cum pot să fac totul perfect în sală, să zicem pe genuflexiuni sau sacul de box și să iau un 1... Dă doar 3 ocazional. Acest lucru dezamăgește. Dau acestui joc un 3 stele, deoarece problema nu a fost rezolvată de ani de zile.
Luptă în acest joc ca un adevarat campion UFC! Stickman Boxing Battle 3D.
Nu e nu stiu ce dar e acceptabil pt a scapa de plictiseala
Un joc bun odată ce ai înțeles mișcările
EU PREFER WWE,nu box
Grafica foarte buna.
Cel mai tare joc
Nu se pare suficient de bine ca ai lovi un perete, singura dată când adversarul mișcă atunci când primești lovitura este atunci când dai lovitura finală Și totuși, adversarul tău cade ca un copac care cade 🌲 această actualizare este nasol, dar grafica este oricum remediată, te rog.
Ridicol. Puteți chiar să vă mișcați. Este atât de staționar încât nici măcar nu este distractiv.
Este frumos, dar jocul necesită mai multă muncă, iar grafica nu este bună, dar este un joc bun
Dragos
Ii bun merge e tere
SFX-ul este atât de incomod plus comentariul
Punch Boxing 3D Sporto qim
îmbunătățește viteza de purnch și sănătos
Flappy Eagle 3D Joc
Reclame frumoase, dar prea multe.
Este fain
E fai zici ca te lupti tu
Punch Boxing 3D Sukan eyhq
Grafica este bună, dar bunurile sunt scumpe, reparați-o și, de asemenea, puterea pe care trebuie să așteptați până când este plin și apoi vă puteți ruga, vă rugăm, dezvoltatorul să repare acest joc, de asemenea, mișcările unui luptător este foarte rău și, de asemenea, există un sunet enervant în acest joc. joc, articolele sunt foarte scumpe. Trebuie să-l remediați mai ales în probleme de energie, vă rog, vreau să joc oricând vreau, vă rog să vă reparați aplicația, informați-mă când o remediați, vă rog, vă rog.
Joc nasol nu-mi place
Da... Este un joc bun , dar instalează greu!
Froglike: The Frog Roguelike Arkádové hlji
Jocul este bun doar mișcarea trebuie să fie mai mult.ho video pentru prețuri nu sunt rege
Destul de ok
au copiat de la real boxing
Vederi extrem de perfecte, dar prea multe adaosuri
Energy star labeling program, Hong yao, New pokemon game 3d, ... Nhl schedule by week by team, 6 letter countries list in asia, The punch song hd!
Drept gunoi. Jocul este oribil. Unul dintre cele mai proaste jocuri de box pe care le-am întâlnit. Recomand să cauți în continuare
Prost. Păi dacă ziceți ca voi da ți 5stele eu dau 1. De ce? Pentru că când l-am lovit el a căzut prin bară
Nici măcar nu se deschide pe Huawei Y6 2018,panarama de joc
Decent da nu-i cel mai fain
Rei Boxe - Punch Boxing 3D Esportes tyma
Acest joc este dezinstalat. Ce rost are să-i spui unui jucător că are un premiu pentru realizare , apoi să-l faci să meargă și să alerge pe o listă pentru a revendica acel premiu, ca apoi să nu-i dea jucătorului pe care îl acordă. Este atât de frustrant 😠. Nu te deranja cu acest joc. Știu că magazinul de aplicații are doar câteva opțiuni pentru jocuri de box, dar acesta nu este deloc un joc decent.