Post by norylifaha on Mar 14, 2022 22:25:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Football Manager 2022 Mobile ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Football Manager 2022 Mobile IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ξεκλειδώστε την αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ Football Manager 2022 Mobile 2022 version ▞▞▞
Football Manager 2022 Mobile Sport fzer
Αρκετά σφάλματα δεν έχουν επιδιορθωθεί ακόμα - Το παιχνίδι είναι γενικά αργό στη λειτουργία, αισθάνεται κάπως καθυστερημένο όταν δεν είστε σε αγώνες και απλώς χειρίζεστε το παιχνίδι - το παιχνίδι γίνεται αργό όταν μεταβείτε στο Live Table στη μέση του παιχνίδι, ακόμη και με τη μεγαλύτερη ταχύτητα - Μόλις βγείτε από τις διαπραγματεύσεις σε έναν παίκτη που έχει επιλεγεί, θα διαγραφούν αυτόματα από τη σύντομη λίστα σας, θα πρέπει να τους αναζητήσετε και να τους προσθέσετε ξανά. Αυτό συμβαίνει ακόμα κι αν επιλέξετε Κλείσιμο κατά την υποβολή προσφοράς
Συνεχίστε να λαμβάνετε ένα μήνυμα σφάλματος "απροσδόκητο σφάλμα κατά την επεξεργασία του αγώνα, εάν το πρόβλημα παραμένει, contact sega" δεν ξέρω γιατί αυτό εμφανίζεται συνέχεια
Το λατρεύω...Συνεχίστε την καλή δουλειά παιδιά...
διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια αλλά μου αρέσουν οι αλλαγές
Δεν χωράει στην οθόνη μου
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά όχι αρκετές από τις φωτογραφίες των παικτών, καθώς μου αρέσει να έχω παίκτες στην ομάδα μου με φωτογραφίες. Δεν θα διαλέξω παίκτες χωρίς τη φωτογραφία τους.
Έχουν περάσει μερικά χρόνια από την τελευταία φορά που έπαιξα fm χειρός και πρέπει να πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος μαζί σας πολύ που έχει προχωρήσει. Ωστόσο, είμαι περίπου το 1/4 της πρώτης μου σεζόν και έχω φτάσει στο πρώτο μου σημαντικό θέμα. Έχω έναν ημιτελικό ενός πρωταθλήματος και περίπου 14 από τους 26 παίκτες είναι εκτός έδρας σε διεθνή καθήκοντα, που σημαίνει ότι" Πρέπει να παίξω το mate με περιθωριακούς παίκτες και ψεύτικους παίκτες ως αναπληρωματικούς. Απλώς δεν καταλαβαίνω πώς συμβαίνει αυτό;
Τρομερά ασταθής και φαίνεται να βρίσκεται στο αρχικό του στάδιο. Το παιχνίδι κόλλησε στις 5 Δεκεμβρίου 2023 εντός του παιχνιδιού. Θα συντριβεί και θα κλείσει αναγκαστικά, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πάω πέρα από αυτήν την ημερομηνία.
Μόλις αγόρασα το παιχνίδι και δεν μπορώ να ξεπεράσω την ενότητα προετοιμασίας νέου παιχνιδιού
Πολύ αργή
Υπέροχη εφαρμογή. Όμως το παιχνίδι αυτή τη στιγμή έχει προβλήματα. Όταν παραλείπετε ημέρες μεταξύ των αγώνων, χρειάζεται ένα AGE για να κάνετε μόνο μία ημέρα. Μίλησα με την Υποστήριξη της SEGA που είπε ότι υπάρχει πρόβλημα. Αλλά πόσο καιρό να διορθωθεί δεν ειπώθηκε. Ελπίζω να είναι σύντομα
Χάθηκε το πέναλτι γιατί 3 από τους 5 πρώτους παίκτες του πινάλι είναι αμυντικοί.. γιατί δεν μπορώ να επιλέξω τον παίκτη που πήρε το πέναλτι... δεν υπάρχει διαφορά από το προηγούμενο FMM
Save the Masters આર્કેડ edj
Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή αυτή τη στιγμή λόγω της τεντωμένης οθόνης
Δεν διαφέρει απολύτως από τα FM21, FM20, FM19. Το VAR εξακολουθεί να είναι μια άσκοπη προσθήκη, καθώς επιτρέπει στους στόχους μόνο μία φορά στις εκατό αποφάσεις. Είμαι σίγουρος ότι θα εξακολουθήσουν να παίζουν το παλιό "η τεχνητή νοημοσύνη δεν ξέρει ποια ομάδα είναι ο υπολογιστής" αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι η ομάδα μου είχε 89 σουτ / 45 στο τέρμα στα τελευταία 5 παιχνίδια και σημείωσε τεράστια 6 γκολ. Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να διορθώσει το πρόβλημα των αξιολογήσεων. 4 μηδενικά πάνω στο ημίχρονο, μέση βαθμολογία 8,4. Το παιχνίδι τελείωσε 4 μηδέν, μέση βαθμολογία 7,0!!!
Η εμπειρία του παιχνιδιού είναι μια χαρά, αλλά όταν προσπαθώ να το ξεκινήσω ξανά, δεν θα φορτώσει, απλώς βγάζω ένα μικρό τετράγωνο στην οθόνη. Σε Samsung G21 Ultra. Οποιεσδήποτε επιδιορθώσεις.
Λατρεύω λοιπόν το fm21. Ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένος για μια άλλη εκπληκτική εμπειρία παιχνιδιού. Δυστυχώς το fm22 δεν κάνει παράδοση. Είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το fm21, απλά με περισσότερα σφάλματα. Επίσης ο χρωματικός συνδυασμός είναι τραχύς στα μάτια.
Είναι καλό παιχνίδι αλλά χρειαζόμαστε και ελληνική γλώσσα! Πληρώνουμε όλα για αυτό και χρειαζόμαστε περισσότερες επιλογές! Αλλά είναι καλό παιχνίδι 😀
Δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι, έχει κολλήσει στην εγκατάσταση μετά την επιλογή του πρωταθλήματος χμμ απογοητευμένος
Μην ανησυχείτε για τη χειμερινή ενημέρωση, δεν είναι σαν να έκλεισε το παράθυρο πριν από 2 εβδομάδες. Μέχρι να το βγάλετε, η σεζόν θα έχει τελειώσει και η Αγγλία θα το φέρει στο σπίτι.
Αγοράζω και παίζω αυτό το παιχνίδι για πολλά χρόνια, και φέτος για μένα είναι ο χειρότερος ακόμη, μη ρεαλιστικοί στόχοι για τις ομάδες και ακόμα κι αν πετύχετε τους στόχους, το παιχνίδι βρίσκει τον τρόπο να σας απολύσει με οποιονδήποτε τρόπο. Μου φαίνεται ότι φτιάχτηκε για να αποτύχεις, αναγκάζοντάς σε να αγοράσεις όλες τις επιλογές, σταμάτα να είσαι αδηφάγος και συγκεντρωθείς στην απόλαυση του παιχνιδιού, παρακαλώ.
Λειτουργεί άψογα
Το παιχνίδι σας ωθεί να κάνετε αγορές μέσω εφαρμογών, ακόμα κι αν είστε ταλαντούχοι τακτικής, για να αποκτήσετε περισσότερη εμπειρία πριν αγοράσετε. Εν πάση περιπτώσει, υποβάλαμε αίτηση για επιστροφή χρημάτων αλλά δεν τα έχω λάβει.
Το ίδιο το παιχνίδι είναι υπέροχο, όταν δεν κολλάει κατά τη διάρκεια των αγώνων δηλαδή. Είναι τόσο ενοχλητικό να παίζεις πολλούς αγώνες, μόνο που το παιχνίδι κολλάει ή παγώνει και πρέπει να επιστρέψεις και να παίξεις ξανά όλους αυτούς τους αγώνες!!! Δεν θα παίζω πια εάν αυτά τα προβλήματα δεν επιλυθούν το συντομότερο δυνατό
Η βαθμολογία θα είναι 1 αστέρι έως ότου αυτά τα άτομα επιλύσουν πραγματικά το πρόβλημα της οθόνης στην έκδοση Android του παιχνιδιού. Η επιλογή "Stretch Display" είναι ένας πολύ παιδικός τρόπος για να διορθώσετε ένα πρόβλημα για μια επωνυμία ποδοσφαιρικών παιχνιδιών αυτού του μεγέθους.
Η τοποθέτηση της οθόνης σε ένα S20 φαίνεται τρομερό. Είτε πραγματικά τεντωμένο είτε μόνο ένα μικρό κουτί στη μέση της οθόνης
Στην αρχή ήταν εντάξει, αλλά στη συνέχεια πήρε την τεντωμένη οθόνη όπως όλοι οι άλλοι (Samsung S21) Διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά δεν πρόκειται να το παίξω σε αυτήν την κατάσταση.
Πραγματικά καλό παιχνίδι μέχρι στιγμής
Απολάμβανα τέλεια το παιχνίδι και ήμουν στη 12η σεζόν μου με 5 μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, επομένως μια αρκετά μεγάλη βάση δεδομένων για παίκτες. Τώρα ο χρόνος επεξεργασίας είναι πολύ καθυστερημένος και χρειάζεται ο καθένας να φτάσει από τον ένα αγώνα στον άλλο. Καταστρέφει την εμπειρία μου με το παιχνίδι.
καλό παιχνίδι για την ώρα του πλυσίματος
Καλής ποιότητας παιχνίδι
Δεν έχουν αλλάξει πολλά, ήμουν ενθουσιασμένος που κατέβασα και είδα μερικές τεράστιες βελτιώσεις σε ένα καλά δομημένο παιχνίδι το 2021, σχεδόν τίποτα δεν έχει αλλάξει. Πραγματικά απογοητευτικό.
Παρακαλώ βελτιστοποίηση για Android 12 ...Το παιχνίδι συνεχίζει να καταρρέει
Ελάχιστη έως καθόλου αλλαγή από πέρυσι και ο μόνος λόγος για να αγοράσεις είναι οι μεταγραφές παικτών