Post by norylifaha on Mar 14, 2022 22:04:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje nekonečné primogemy ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Mama: Let\u0027s cook! 2022 version ▞▞▞
co je to za kravinu
Díky množství vyskakovacích oken ve hře je hraní závratné. Hrozná hra. Taky docela nuda.
Cooking Mama: Let's cook! Éducatif gqh
Původně jsem měl svou recenzi na 3 hvězdičky, což jsem považoval za dobré hodnocení (na mé stupnici tři hvězdičky znamenají, že je to v pořádku, ale potřebuje zlepšení/nebo je to dobré Jen to brzdí spousta věcí) ve své recenzi jsem doslova řekl, že ano užijte si tuto hru, je to jen kapitola 9 má paywall a všechno odtamtud je paywall a restaurace a sklizeň měly problémy Přísahal jsem, že smazali moji recenzi, myslím, protože jsem jí řekl, jak to je, nevím, je to velmi stinné.. poslal jsem jim e-mail Ale nedostal jsem žádnou odpověď.
Je těžké hrát hru s mámou na vaření, a proto ji miluji Hrál jsem hru na vaření mámou Cookstar, je to tak zábavné, já a můj bratr máme vždycky hlad hraním her na vaření, v reálném životě jsme "ceftové" (jsme děti, takže ano jsem dobře vaří kuře a můj brácha umí vařit spoustu věcí)
Cooking Mama: Let's cook! Образователни ngn
Tahle hra se mi vůbec nelíbí! Šel jsem do šťastné restaurace poté, co jsem udělal 6 různých jídel, pak, když jsem otevřel restauraci happy... ŘÍKALO SE... VYPRODÁNO!!! Byl jsem tak naštvaný, promiň, že jsem TUTO HRU MUSEL HODNOTIT!😤😠😒☹ NENÁVIDÍM TO!!!!!!! PALEC DOLŮ...!!!👎👎👎😤😠
Úplně první hra mi nedovolila přejet prstem, abych pokračoval, aniž bych se dostal k reklamě, které jsem se nemohl vyhnout. Hrozný
Lumber Empire: Idle Tycoon Παιχνίδια προσομοίωσης lao
Super je to super a hlavně je to česky doporučuji... stahovat!!!
S touto aplikací jsem nezažil, ale myslím, že bude dobrá, teď se instaluje tolik hodin na instalaci, teď je 8:30 Začal jsem to instalovat ve 3:30 jsem twitteroval do posledního emotikonu v 5:30, tak smutné. 🤔🤔🤔🤔🤔😞😞😞😞😣😟😟😟😟😠😠😠😫😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😔😔😔😣😣😣😖😖😖😖😖🙁🙁😡😡😡😡😡😡😡😡. 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 moc naštvaná😡😡😡
Tato hra je přemonetizovaná. Pro dítě to není zdravé. Pokaždé, když dokončíte jeden krok, požádá vás o zobrazení dlouhé reklamy, abyste mohli vydělávat peníze. Ale je to zadarmo, ne? Reklamy se samy objevují znovu a znovu do té míry, že většinu času místo hraní sledujete reklamy. Obávám se, že aplikaci otevřu pokaždé, protože mě to přinutí sledovat reklamy. Pozadí je v drtivé většině špinavé. Hudba se opakuje. Některé věci si buď koupíte, nebo budete sledovat nekonečné reklamy za 3 mince.
V základu je to hra na mámu na vaření, ale neustálé tlačení na reklamy mi to jen kazí. Vřele bych doporučil vyzvednout skutečnou kopii hry někde, jako je Wii, a dát dohromady pár přátel, aby si užili šílenství.
bylo to dobré, dokud jsem nezačal připravovat jiná jídla a stále jsem prohrával, protože ovládací prvky nefungovaly, a pokud neuděláte vše správně, donutí vás to sledovat reklamu nebo používat mince
Příliš barevné. Příliš matoucí. Není to jen vaření, ale i prodej věcí, otevření obchodu, zahradničení... Příliš mnoho věcí najednou. Nepříjemné. Složitý.
Vím, co lidé řeknou, že s tímto komentářem nesouhlasím, ale abych byl upřímný. Vaše hra je prostě dobrá. Super dobrý. Doslova mám z toho takový hlad, takže to někdy hraju při jídle. I když je to umyvadlo peněz, recepty zdarma mě dělají spokojeným a hladovým, takže tomu dávám 5 hvězdiček. Neposlouchejte ty lidi, kteří vám dají 1 hvězdičku, jsou prostě super vybíraví.
jen náhodná recenze ~ ale když jsem tuto hru hrál před 6 lety, vykuchali jste krůty a spoustu krve (před 6 lety mi bylo 6) a měli byste na to 10 nebo 20 sekund.
Dal jsem tomu dvě hvězdičky, protože jsem se dostal k druhé věci, kterou uděláte, když poprvé začnete, a bylo tam napsáno následujte příklad. Abych nebyl hrubý, ale vše, co dělá, je, že ukazuje Noddles a neříká vám, co máte dělat. Je mi velmi líto, pokud tento zvuk znamená.
Taková skvělá hra určená pro všechny věkové kategorie!! tak zábavné, že interagujete s jídlem, farmou, restaurací a zbytkem míst a cítíte se jako skutečná restaurace, protože když vám dojde jídlo, musíte udělat další!!!
Cooking Mama: Let's cook! Éducatif gqh
V této hře se toho děje tolik, že ani nevím, co hrát dřív. Ale má dobrou grafiku a google účet.
Tato hra je opravdu pěkná. Tuto hru mám velmi rád. V této hře je mnoho věcí na vaření, dokonce i výzvy a sklizeň, rybaření atd. Tuto hru na vaření bych doporučil ostatním.
Užil si aplikaci. Je to zábavná hra bez velkého stresu. Moje jediné stížnosti jsou reklamy. Opravdu mě obtěžovaly a způsobily, že aplikace ode mě ztratila dvě hvězdy. Každopádně pokud vám nevadí stahování reklam.
A jeto tady :-) ta hra je boží
Velmi roztomilá hra, ale nedovolila mi vstoupit do obchodu s recepty, jen stále zobrazuje chybovou zprávu
Vím, že reklamy byly přidány jako prostředek, jak se vyhnout nutnosti používat vzácné mince, ale je to přehnané. Většina nováčků nebude hrát tuto hru dlouho. Hrál jsem to necelou hodinu a odinstaloval jsem to.
Tato aplikace je úžasná pro děti ..... Mohou se naučit vařit a užívat si. V této aplikaci je spousta věcí, které můžete dělat. Můžete vidět její rodinu, provozovat restauraci, dělat zeleninovou zahradu a mnoho dalšího. ale tato aplikace vám jistě poskytuje neomezenou zábavu😃
omezené recepty a neustálé žádaní, abyste si něco koupili nebo se podívali na Ada, je trochu zarážející
Ach můj bože, třesoucí se ikony všude, vyskakovací okna ve vaší tváři šílené množství oznámení. Nic mi nejde rozumět. Ve hře jsem ani neměl žaludek dojíst jídlo, protože jsem věděl, co mě potom čeká. Strašné.
nedoporučuji. Příliš mnoho reklam. Zaplaťte za postup nebo výhru, jinak to trvá příliš dlouho, než něco uděláte. Konečná fáze vaření je příliš těžká nebo „chybí“ a vyžaduje zaplacení, abyste to zkusili znovu, takže bez zaplacení nemůžete získat 3 hvězdičky.
Velmi přeplněná grafika. Špatná uživatelská zkušenost. Hra je sama o sobě tak rychlá, že nevíte, co se děje. Zatímco to, tutoriály nejsou jasné (hra je dostatečně jednoduchá), ale grafika / umění je extrémně přeplněné (Nenechte se mýlit, umění je krásné). Položky/menu jsou všude. Z barev bolí oči a vy nevíte, který knoflík co dělá. Hudba je rozhodně zklamáním, je to jako byste byli v závodě, ve kterém nechcete být. Sakra. Tato hra je stresující.
Je to úžasné a pro lidi, kteří si stěžují, když smažíte krevety v tempuře, dejte dvě nebo jednu po druhé, aby se smažily rychleji!
Na většinu věcí v této hře musíme používat skutečné peníze. Špatná zkušenost.
nejlepší apka je to super a zábavné
Cooking mama je nejlepší Cooking apo. Opravdu miluji způsob, jakým byl vyroben. mám pocit, jako bych to vařil já. Má také další hry, jako je farmaření, rybaření, prodej a další, díky čemuž je zábavnější a zajímavější!!!
Potřebuje trochu víc vkusu Přál bych si, aby to bylo jako původní hry pro Nintendo, ale je to mobilní hra, co budeš dělat
celkem ujde:-|
Je to pěkná hra, ale obrazovka je ohromující s tolika věcmi, které se objevují.
Celkově se mi hra líbí, ale na obrazovkách menu je najednou příliš mnoho věcí, nemám ponětí, co je co; hodně klikání se dostat k věcem; aktivity pro získání zásob vás nutí sedět, dokud nevyprší čas, nerad ztrácím čas sezením a čekáním na dokončení, zvláště u více než 1 aktivity; Nemohu odemknout další recepty, aniž bych za ně zaplatil, a celkově není mnoho možností zdarma. Verze DS je nakonec stejně nejlepší.
Je úžasný, ale dávám mu 3 hvězdičky, protože jiný recept nelze otevřít, protože jej potřebuje internet
Ujde to celkem
Kdo hrál na Nintendu 😁